Extrem de bine cunoscut în Statele Unite ale Americii, Partidul Republican abia începe să prindă contur și în România. Are doar câteva filiale și un președinte bănățean, pe care, însă, nu foarte multă lume îl cunoaște. Un lucru bun, dacă este să gândim așa, semn că s-a cam ținut departe de șpaga și scandalurile ce colcăie prin politica românească.

Iar, de sâmbătă, republicanii sunt activi și în Caraș-Severin. Marian Cucșa este președintele la nivel național al partidului, un cărășan originar din Vrăniuț și născut la Oravița. Pe site-ul Camerei Deputaților poate fi consultat și CV-ul acestuia. Marian Cucșa, sâmbătă la Reșița, a anunțat și conducerea noii filiale Caraș-Severin a partidului: doi tineri care vor face echipă în a conduce haita de republicani în Banatul Montan. Andreea Pascotă și Alex Suciu sunt președintele și vicepreședintele organizației județene iar sediul partidului este pe Strada Fântânilor la Nr 1 (în curtea supermarketului Penny). Și tot sâmbătă au inaugurat și noul sediul al partidului. Iar cum Partidul Republican este în alianță cu Alianța pentru Unirea Românilor în Alianța Suverană AUR, la inaugurare a fost prezent și George Simion, președintele AUR.

”Mi-a plăcut discursul tău, chiar a fost fain. Mă temeam să nu fii vreo beizadea, dar mi-a plăcut, mă bucur vei fi președinta partidului aici” i-a șoptit scurt George Simion Andreei Pascotă imediat după lansare.

Leave a reply