În urmă cu 20 ani, la Moldova Nouă, se năștea Andreea Chisăliță. Un om simplu, o tânără cu multă credință, dar și o persoană foarte puternică. “Pot spune că sunt o luptătoare și nu exagerez când o spun!” ne spune chiar ea.

A îndrăgit muzica populară încă din primii ani de viață, părinții ei insuflâdu-i această pasiune, fiind iubitori de folclor bănățean autentic. Însă, un eveniment trist, avea să o facă să se refugieze în muzică. “La vârsta de 12 ani tatăl meu s-a stins din viață și acest tragic moment a făcut să aflu că aveam potențial în muzică . Muzica era singurul lucru care mă motiva, singura activitate care mă făcea să zâmbesc din nou. Muzica m-a ajutat să înțeleg că fiecare avem un rost pe acest pământ și că viața continuă să fie frumoasă, chiar dacă sunt și momente triste” își amintește Andreea.

Chiar de la primii pași în cariera de solistă a fost susținută de mama ei, cea care a fost convinsă de talentul Andreei. “Pentru început cea care m-a încurajat și m-a sprijinit la fiecare pas a fost mama, cu toții plecăm de jos și doar apropiații ne incurajează. Mama a fost cea care m-a sprijinit și m-a încurajat întotdeauna, chiar dacă sunt convinsă de faptul că am terorizat-o cu cântecele mele, uneori cântate bine, alteori mai prost, ca fiecare începător” își amintește Andreea. Acum se bucură de susținerea admiratorilor și apropiaților ei, primește mesaje de aepreciere și încurajare, mesaje care o motivează să meargă mai departe si să evolueze în domeniul muzical. ”Cât despre descurajări, nu, nu am fost descurajată! Nu vreau să par lipsită de modestie pentru că nu este așa, dar consider că s-a văzut dintotdeauna talentul meu și de aceea am fost mereu înconjurată de oameni care au crezut și cred în mine și în harul meu” ne povestește tot ea.

Andreea Chisăliță trăiește o frumoasă poveste de dragoste, poveste care o inspiră și în viața artistică, piesele ei fiind melodii de iubire, foarte îndrăgite în mediul online. Melodia sa de suflet, “Din dragoste, din iubire”, este compusă chiar pentru logodnicul ei. ”Desigur, iubirea e motivație. Atunci când iubești și o faci din suflet, sentimentele ies și la suprafață. Majoritatea cântecelor mele sunt despre iubire, pentru că sunt tânără și pentru că iubesc” spune Andreea. Iubirea o inspiră să compună chiar si textele melodiilor ei însă cere și ajutorul persoanelor specializate. “Am colaborat cu câțiva oameni foarte talentați care m-au ajutat cu textele melodiilor mele: Andrei Branași , Vetuța Trancotă, Maria Borțun Popescu”, ne mărturisește solista.

Iubește în totalitate ceea ce face. Iubește să cânte, să binedispună publicul, să aducă bucurie în sufletele oamenilor. Indiferent că este pe scenă, în costum popular sau la un eveniment privat, în mijlocul petrecăreților emană aceeași bucurie, aceeași emoție și aceeași energie pozitivă. De fiecare dată când se află în centrul atenției are emoții, însă sunt emoții constructive care o motivează. ”Indiferent unde cânt, o fac din suflet pentru oamenii care mă ascultă. Oriunde aș cânta, tot oamenilor le cânt! Cea mai mare satisfacție  e să văd oameni fericiți și mulțumiți de ceea ce le pot dărui eu. Mi se umple sufletul de fericire când văd că oamenilor le plac melodiile mele… să văd oamenii zâmbind datorită cântecului meu este cea mai mare satisfacție posibilă“ ni se destăinuie interpreta.

Pentru că pandemia a restricționat organizarea de petreceri, cariera Andreei a fost afectată, fiind nevoită să anuleze sau să reprogrameze numeroase evenimente la care ar fi trebuit să cânte, însă este optimistă și speră să revenim curând la normalitatea cu care am fost obișnuiți: la nunțile cu sute de persoane, la spectacolele cu sălile pline, la brâuri, hore și jocuri de doi. ”Acestă pandemie m-a afectat, de fapt cred că această pandemie ne-a afectat pe toți. Mă simt afectată pentru că nu mai pot face ce-mi place și ce mi-a adus cea mai mare bucurie, dar sper că lucrurile vor reveni cât mai repede la normal” ne spune Andreea. Dar pentru că este o persoană pozitivă, gasește chiar și în aceste vremuri, motive de bucurie: pe lângă muzică, îi place să călătorească și să danseze, așa că timpul liber îl acordă hobby-urilor ei.

Planurile de viitor ale Andreei Chisăliță țin tot de muzică.”Pe viitor îmi doresc să aduc în fața oamenilor care mă îndrăgesc cât mai multe proiecte muzicale noi, să evoluez în cariera mea muzicală și să umplu sufletele oamenilor cu bucuria cântecului” speră solista.

E tânără, e frumoasă și extrem de talentată… Succesul nu poate fi decât garantat!

Leave a reply