Prezent la Timișoara sâmbătă, 17 februarie 2024, la lansarea candidațiilor Alianței pentru Unitatea Românilor la alegerile europarlamentare, președintele AUR George Simion a dat spre seară și o fugă la Reșița unde a anunțat că AUR va face alianțe locale și că, în Caraș-Severin, Popa și Dunca sunt frecventabili.

Simion a precizat că la nivel local AUR se va lupta cu baronii locali iar în Caraș-Severin baronii locali sunt cei din grupul lui Mocioalcă. Așa că sigur AUR nu va colabora, nici măcar local, cu PSD. Ceea ce nu poate spune și despre liberalii locali.

„În actualele lor conduceri, la nivel central, AUR nu va colabora nici cu liberalii nici cu PSD-iștii, ori rămânem în opoziție dacă nu reușim 50%+1, sau nu câștigăm președintele României, ori se reformează aceste partide. La nivel local în toate județele vom face majorități după ce anunțăm pe fiecare județ baronii locali împotriva cărora vom lupta. Am început din nord cu dl Gheorghe Flutur. Sunt anumite persoane toxice care sunt la conducerea județelor – mai în față sau mai în spate, timp de 20-30 de ani – și aceștia trebuie să plece!” a declarat George Simion, cu referire clară și la Mocioalcă și trupa lui. Întrebat de către jurnaliști, în Caraș-Severin, cine sunt baronii locali, George Simion a spus: „Aici, în Caraș-Severin, baronii locali și ținta mea preferată sunt clanul Mocioalcă!”.

Vezi video aici.

Leave a reply