Marți, 13.02.2024, în sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița a avut loc etapa județeană de fotbal fete U 16 (clasele IX-X) din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – cupa ISF. La startul competiției s-au aliniat echipele: Școala Profesională Berzovia coordonată de profesorii  Bogdan Bosioc și Flavius NosalColegiul Național „Traian Lalescu” Reșița  coordonată de profesor Andra Mureșan, Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița, coordonată de profesor Claudiu Gogu  și  Colegiul Economic al Banatului Montan, coordonată de profesor Cristian Chitucea. Partidele s-au desfășurat pe durata a doua reprize de câte  15 minute cu pauza de 5 minute între reprize și 10 minute între meciuri. Rezultatele înregistrate sunt următoarele:

  • Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița – Colegiul Economic al Banatului Montan  Reșița 0 – 1
  • Școala Profesională Berzovia – Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița 0 – 2
  • Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița – Școala Profesională Berzovia 0 – 2 
  • Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița – Colegiul Economic al Banatului Montan  Reșița 4 – 0

În urma rezultatelor clasamentul artă astfel:

  1. Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița
  2. Colegiul Economic al Banatului Montan  Reșița
  3. Școala Profesională Berzovia
  4. Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița

La finalul competiției comisia de organizare cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin au oferit echipelor participante diplome. În urma acestei etape județul Caraș-Severin va fii reprezentat de Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița la etapa zonală din cadrul ONSȘ.

Din păcate nu am reușit să ne aparăm titlul de campioni județeni obținut anul trecut. A fost o competiție strânsă cu faze frumoase de fotbal. Vreau să felicit toate echipele participante și să urez mult succes campioanei județene la etapa zonală. – Flavius Nosal – profesor educație fizică și sport la Școala Profesională Berzovia 

Leave a reply