O imagine cât o mie de cuvinte!

Așa am putea descrie ceea ce am surprins în pauza unei ședințe de consiliu județean în luna ianuarie 2024. Adică fix atunci când s-a discutat pentru prima oară modul de repartizare către UAT a veniturilor din IVG și TVA. Practic echilibrarea bugetelor primăriilor din Caraș-Severin cu fonduri la dispoziția CJ Caraș-Severin.

Proiectul de hotărâre, inițiat de către președintele Romeo Dunca, a fost amendat de către consilierul județean Ioan Crina (din păcate, deși la alte ședințe se impacienta că funcționarii CJ nu-și fac treaba, nici domnul secretar n-a postat procesul verbal al acestei ședințe, că vi-am fi citat exact discuțiile care pot fi urmărite live aici). Numai că, ce să vezi! se pare că dl Crina nu s-a consultat prea exact cu dna Bejeriță! Așa că, atunci când președintele Romeo Dunca a luat o pauză de consultări, doamna Damian i-a apostrofat foarte serios pe Crina, Pascu și Nedelcea (prezent și el în sală pentru a superviza cum se descurcă consilierii dresați dinainte) căci se pare că n-au împărțit banii cum și-ar fi dorit Bejeriță!

Eh, așa prost i-a dresat Nedelcea, aș zice eu…

Socotim importantă imaginea pentru că destul de curând, în doar câteva luni, locuitorii din Caraș-Severin vor fi chemați la vot și este bine ca aceștia să știe că în spatele unor oameni și partide din județ sunt anumite personaje. Personaje despre care, dacă vor să afle mai multe implicații penale, ajunge să le caute numele în motorul de căutare Google de pe internet…

Leave a reply