Cel mai puternic finanțat partid din subvențiile AEP, PSD, mimează de destul de multă vreme transparența și comunicarea cu mass-media și alege calea cea mai facilă de a se face auzit: evitarea jurnaliștilor incomozi.

Este deja de notorietate că jurnalistul Cristian Franț, în urma unui accident care l-a avut la volan pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și actualul președinte al PSD Caraș-Severin, acum deputatul Silviu Hurduzeu, a formulat un denunț la DNA Timișoara, denunț clasat printr-o ordonanță a procurorilor anticorupție.

Ulterior, același jurnalist, a publicat și dovezile foto cu privire la accidentul prezentat și la care protagoniștii au susținut că la volan se afla Mihai Bona, nicidecum Silviu Hurduzeu. Deși dovezile foto au apărut…

Ei, în consecință jurnalistul Cristian Franț, deși este un cunoscut jurnalist pe plan local, nu mai este invitat la conferințele de presă ale PSD Caraș-Severin! Că, probabil, incontrolabil cum e, cine știe ce năzbâtii mai face pe la DNA. Doar că, potrivit Legii 544/2001 „ se supun prevederilor prezentei legi partidele politice, federațiile sportive și organizațiile neguvernamentale de utilitate publică, care beneficiază de finanțare din bani publici”, adică fix PSD Caraș-Severin, în cazul nostru.

Nu vă cer să mă respectați, domnule președinte Hurduzeu, dar respectați-i măcar pe românii din banii cărora partidul își finanțează și susține activitățile. Cred că puteți!

Leave a reply