Arhivă

Cărășeni sancționați pentru nerespectarea măsurilor de sănătate publică

137 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în 24 de ore de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Caraș- Severin pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și a interdicțiilor privind deplasarea.

Peste 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș- Severin împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș- Severin au participat la acțiuni de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 în zonele aglomerate, centre comerciale, terase și mijloace de transport în comun.

La această acțiune au participat și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Caraș- Severin care au verificat peste 67 de societăți comerciale.

În urma controalelor efectuate, s-au aplicat 122 de sacțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 15 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea. Valoarea amenzilor se ridică la 8.250 lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru, ne asigură că scopul acestor acțiuni nu este de a aplica sancțiuni, ci de a preveni răspândirea noului Coronavirus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts