Un accident feroviar s-a produs astăzi, între localităţile Teremia Mare şi Comloşu Mare din judeţul Timiş. Un tren Regio a lovit un camion încărcat cu cereale. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar cabina a luat foc. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc în jurul orei 11.45, la trecerea la nivel de cale ferată între localităţile menţionate.

”În accident au fost implicate un tren Regio, în care se aflau doar trei persoane şi un autotren în care se afla şoferul. În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc. Cele patru persoane implicate în accident s-au autoevacuat şi nu necesită îngrijiri medicale. La faţa locului se intervine cu o autosepcială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi 11 pompieri, precum şi două ambulanţe SAJ”, transmite ISU Timiş.

Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului la autotren şi degajarea traficului rutier şi feroviar. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc acest accident.

sursa: News.ro

foto: ISU Timis

Leave a reply