Home / Banat / Şoimii Lipova, prea tare pentru Progresul Ezeriş. Hattrick-ul lui Filimon a făcut diferenţa

Şoimii Lipova, prea tare pentru Progresul Ezeriş. Hattrick-ul lui Filimon a făcut diferenţa

Etapa a 9-a, ultima din turul Ligii a III-a de fotbal, a programat la Caransebeş întâlnirea dintre nou-promovata Progresul Ezeriş şi experimentata formaţie Şoimii Lipova, ocupanta locului I şi principala favorită la promovare din seria a 8-a. Aşa cum indica şi situaţia din clasament, echipa mai bună a fost cea din Lipova, Progresul Ezeriş reuşind să se ridice doar pe alocuri la nivelul adversarului. Terenul desfundat a îngreunat misiunea ambelor echipe, însă punctele au intrat în contul Şoimilor, care s-au impus cu 3-0, graţie hattrick-ului reuşit de Filimon în minutele 33, 54 şi 76. Deşi rezultatul n-a fost favorabil ezerişenilor, antrenorul Lucian Dobre şi-a încurajat la final elevii:

” Am avut o discuţie în care le-am spus băieţilor că, dacă vin în fiecare zi la antrenamente, îi fac fotbalişti. Le lipseşte încrederea în ei, probabil şi din cauza rezultatelor, care au întârziat să apară. Ei joacă cu foarte multă ardoare şi ambiţie. E adevărat, la fotbal e nevoie de aşa ceva, dar mai trebuie să ştii ce să faci, când să faci şi de ce să faci, în timpul meciului. Dacă ei vor veni la antrenamente, sunt sigur că vom pune la punct aceste lucruri. Legat de prezenţa la antrenamente, Liga a III-a e semiprofesionistă şi mulţi băieţi lucrează. Uneori vin, alteori nu ajung la antrenamente, dar au inimi mari şi recunosc, sunt impresionat de ei. În ceea ce priveşte jocul, nu ştiu dacă a fost dominat clar de ei, cred că am încercat şi noi să construim. Dar felicit Lipova pe această cale, au obţinut o victorie meritată”, a spus după meci principalul Ezerişului.

„A fost un meci dificil. Terenul a fost greu şi am întâlnit o echipă care a pasat bine. Am încercat să câştigăm, dar nu am reuşit. Nu sunt mulţumit de jocul meu, mereu îmi doresc mai mult, şi încerc la fiecare antrenament să scot ce e mai bun din mine. Lucian Dobre e un antrenor cu experienţă, care ne motivează; noi avem încredere în el, iar el crede în noi. Sperăm să ducem echipa cât mai sus”,  a declarat la finalul partidei  Marian Musteţa, unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei cărăşene.

În Liga a III-a, toamna competiţională se va încheia cu disputarea primei etape din retur, rundă în care Progresul Ezeriş va primi acasă replica formaţiei Progresul Pecica. Partida se va disputa în data de 14 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal din Caransebeş.

foto: ACS Progresul Ezeris

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa la prima victorie în campionat!

Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa a început campionatul național de junioare III (fete născute …

Lasă un răspuns