Echipa de fotbal CSM Reşiţa nu a reuşit să scoată un rezultat pozitiv din deplasarea de la CS  Mioveni. Partida disputată astăzi în contul etapei a 11-a a fost câştigată de argeşeni cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat dintr-un penalty acordat foarte uşor de centralul întâlnirii. Işfan s-a aruncat în careul reşiţean după un duel cu Ciobanu şi a obţinut lovitura de pedeapsă transformată de Bogdan Rusu. Până la final, întâlnirea de la Mioveni s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, cu ocazii nefructificate şi de o parte, şi de cealaltă. Primul examen pe banca tehnică a rosso-nerilor n-a fost aşadar cu noroc pentru antrenorul Alin Minteuan, care a avut însă la dispoziţie doar trei zile pentru a pregăti această partidă. Nemulţumit de rezultat, preşedintele Cristian Bobar a remarcat totuşi o atitudine mai bună a jucătorilor rosso-neri.

„Nu s-a încheiat deloc cum ne-am dorit. Ce să facem, mergem înainte. Cred eu că, din păcate, diferenţa a fost făcută de acel 11 metri. Din tribună nu am văzut foarte bine dacă a fost sau nu penalty, dar e clar că dacă nu era acel 11 metri jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate care probabil era echitabil, din punctul meu de vedere. Dacă este să fiu realist, jucătorii au avut o atitudine mai bună, cel puţin în a doua repriză. Alin Minteuan se vede că vine de la un nivel superior, le cere jucătorilor nişte lucruri foarte bune, dar ei trebuie să asculte. Chiar am avut o discuţie cu el după meci, are mână liberă la tot ce înseamnă lotul de jucători şi partea sportivă. Alin a venit într-un moment foarte greu pentru echipă, a încercat în două zile să schimbe mult. Am încercat să jucăm fotbal, şi am reuşit în unele momente, dar degeaba, dacă rezultatul nu este cel aşteptat. Sper ca şi jucătorii să se trezească odată. Sper!” a declarat după meci Cristian Bobar.

CSM Reșița: Cobrea – Dudea (cpt.), Dumitraș, D. Ciobanu, C. Lungu, Dat, Laur. Buș, Rob. Boboc, Astafei, Rasoveanu, Matulevicius. Rezerve: Zimmermann – Szijj, Breșneni, Bagherea, Brînzan, Ad. Ilie, Danci, I. Găman, L. Costache. Antrenor: Alin Minteuan.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Garutti, Al. Iacob, Mar – D. Toma, Sz. Vereș – Ișfan, Massaro, Coșereanu (cpt.) – Bg. Rusu. Rezerve: Val. Sima – Trașcu, Gherghe, F. Constantin, Laur. Marinescu, Rădescu, Sg. Negruț, Velbrum, C-tin. Șerban. Antrenor: Alex Pelici.

Săptămâna viitoare, rosso-nerii vor juca două partide pe teren propriu. Miercuri, 11 noiembrie, este programată restanţa cu Concordia Chiajna, iar sâmbătă, în data de 14 noiembrie, CSM Reşiţa va primi acasă replica Universităţii Cluj.

Leave a reply