Home / Banat / Lucian Dobre, aproape de un debut cu victorie pe banca Ezerişului. Egalaţi în prelungiri, cărăşenii aduc un punct de la Periam

Lucian Dobre, aproape de un debut cu victorie pe banca Ezerişului. Egalaţi în prelungiri, cărăşenii aduc un punct de la Periam

În seria a 8-a a Ligii a III-a, etapa cu numărul 8 a programat duelul nou-promovatelor: Avântul Periam a primit pe teren propriu replica formaţiei cărăşene Progresul Ezeriş. La debutul pe banca tehnică a Ezerişului, antrenorul Lucian Dobre a fost foarte aproape de o victorie. Elevii săi au condus aproape tot meciul, golul înscris de Sergiu Rimovecz în minutul 5 fiind singurul consemnat în cele 90 de minute regulamentare. Gazdele au egalat însă în prelungirile partidei, prin Rareş Blaga.

„Mă bucură jocul băieţilor, pe această cale îi felicit. Sunt extraordinari, nişte caractere fenomenale. Meritul, bineînţeles, este şi al lui Adi Enăşescu, fostul antrenor. Eu am venit şi am schimbat anumite componente ale sistemului tactic, dar prea multe nu am reuşit să schimb în săptămâna aceasta, pentru că am avut doar trei antrenamente. Sperăm să ne îmbunătăţim jocul. Eu consider că, din punctul de vedere al oportunităţilor avute, rezultatul este până la urmă echitabil. Legat de eventualele regrete că am scăpat victoria pe final, aş putea spune că noi nu am făcut egal pentru că ne-au dat ei gol; am făcut egal pentru că nu am fructificat ocaziile avute în superioritate numerică pe faza de atac. Rar am văzut atâtea ocazii cu superioritate numerică. E adevărat, deocamdată jucătorii încă nu au avut cum să reţină jocul pe care eu vreau să-l impun la echipă, dar uşor-uşor sper să găsim o formulă care să fie cât mai uşor asimilată de băieţii noştri”, a declarat Lucian Dobre.

Progresul Ezeriş: Cristian Birăescu, Ionuţ Mărgan,  Dorel Zamfir, Marius Musteţa, Răzvan Curea, Marian Musteţa, Victor Lolea, George Beloescu, Denis Jivan, Sergiu Rimovecz, Milan Cheda. Rezerve:  Cosmin Chiurtu, Simion Ilie, Horea Marişescu, Adrian Petruţ, Andrei Burciu, Bogdan Dragomir, Păunel Secula, Takenori Kawagoe, Ionuţ Derbac. Antrenor Lucian Dobre.

Cu patru puncte în cont, Progresul Ezeriş se menţine pe locul 9. Sâmbăta viitoare, cărăşenii vor primi pe teren propriu, la Caransebeş, replica liderului Şoimii Lipova.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns