Jocul de fotbal dintre CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna, care urma să se dispute mâine pe arena din Valea Domanului, a fost amânat, din cauza problemelor create de coronavirus în tabăra reşiţeană. Practic o întreagă echipă este ţinută departe de teren de infecţia cu COVID-19. În urma anchetei efectuate, DSP Caraş-Severin a concluzionat că este vorba despre un focar în evoluţie şi a dat aviz negativ pentru partida din etapa a 10-a.

„După ultimele testări avem foarte mulţi jucători pozitivi, şi în urma anchetei făcute de Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin s-a hotărât să avem un aviz nefavorabil. Automat, jocul s-a amânat până la o dată care va fi stabilită de Federaţia Română de Fotbal. În acest moment, jucătorii infectaţi sunt asimptomatici, sunt izolaţi la domiciliu. Avem 11 jucători pozitivi, şi era un risc foarte mare dacă se juca acest meci cu Concordia Chiajna, inclusiv pentru jucătorii de la Chiajna şi stafful lor. Acum ne interesează să se refacă aceşti jucători cât mai repede, pentru că sunt fotbalişti foarte importanţi pentru noi. Şapte-opt dintre ei sunt jucători titulari”, a declarat şeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.

Partida de la Reşiţa nu este singura întâlnire amânată din această etapă. Nici meciul dintre Miercurea Ciuc şi Pandurii Târgu Jiu nu se va disputa din cauza coronavirusului, care afectează în acest caz lotul oaspeţilor din Gorj.

foto: Miruna Mihancea

Leave a reply