Echipa de fotbal CSM Reşiţa se descurcă mai bine în deplasare. Cel puţin asta arată rezultatele obţinute de rosso-neri în cele două meciuri disputate afară în actualul sezon. După victoria la limită de la Bacău, elevii lui Alex Pelici au reeditat astăzi performanţa pe terenul formaţiei SCM Gloria Buzău. Fără trei jucători de bază – Matulevicius, Vădrariu şi Astafei, absenţi din cauza accidentărilor – formaţia reşiţeană s-a mobilizat exemplar şi a reuşit o victorie foarte importantă, atât pentru puncte, cât şi pentru moralul echipei. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 43, dintr-o lovitură de la 11 metri obţinută şi transformată de Laurenţiu Buş. Gloria Buzău este la prima înfrângere din actualul sezon, iar rosso-nerii reşiţeni se află la cel de-al doilea succes consecutiv în deplasare.

„Importante sunt punctele. Nu suntem o formaţie spectaculoasă, dar încet-încet se încropeşte o echipă, şi asta e ceea ce ne interesează: să fim un grup, un grup unit, care luptă până în ultima clipă. Am venit aici cu gândul să scoatem maximum din această deplasare. Îmi felicit jucătorii, pentru că au jucat chiar până la ultima picătură de energie, atât cei care au evoluat de la început, cât şi cei care au intrat pe parcurs. Chiar dacă aceste declaraţii par nişte şabloane, ăsta e adevărul, bravo lor, încet-încet arată a echipă” a declarat după meci Alex Pelici, antrenorul formaţiei CSM Reşiţa.

„O victorie muncită, o victorie a întregii echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte.Am avut şi o deplasare lungă, aproape 12 ore pe autocar, dar ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor noastre. Cred că puţină lume ne dădea şanse să câştigăm aici. Într-adevăr, părem mult mai bine aşezaţi acum, se pare că suntem ca un motor Diesel, ca să spun aşa”, a declarat Laurenţiu Buş, autorul golului victoriei.

CSM Reșița: Cobrea –Lungu, Dudea, Dumitraș, L. Acka, Breșneni, Rob. Boboc, Danci, Dat, Laur. Buș, Bagherea. Rezerve: Zimmermann – Szijj, Vasiu, Chera, D. Ene, Rasoveanu, Brînzan, Ad. Ilie.
Antrenor: Alexandru Pelici

Etapa următoare este programată în data de 3 octombrie, când CSM Reşiţa va întâlni pe teren propriu formaţia Unirea Slobozia.

foto arhivă: Miruna Mihancea

Leave a reply