Câteva rezultate pozitive apărute la ultima testare COVID au obligat oficialii Progresului Ezeriş să spună „pas” meciului pe care formaţia cărăşeană trebuia să-l dispute sâmbătă după-amiază pe terenul formaţiei timişene CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Fără a da alte detalii, gruparea din Ezeriş anunţă că partida din etapa a III-a se va disputa la o altă dată, stabilită de organizatorii competiției.

„Nu ne deplasăm la Ghiroda, iar partida nu se va mai disputa. S-a amânat pentru o altă dată. Este o situație delicată, ambele echipe sunt implicate. Vrem să gestionăm cu cap această situație de scurtă durată. Avem probleme de efectiv, dar cu siguranță că vom depăși cu bine această situație de moment și Progresul va urca în clasament în etapele următoare. Sunt convins că vom realiza lucruri pozitive în partidele viitoare”, a declarat antrenorul Progresului, Adrian Enăşescu.

Învinsă în primele două etape disputate în Liga a III-a, nou-promovata Progresul Ezeriş se află deocamdată în subsolul clasamentului seriei a 8-a. Sâmbăta viitoare, formaţia cărăşeană ar urma să joace acasă, pe terenul din Caransebeş, contra formaţiei CS Crişul Chişineu Criş.

foto: ACS Progresul Ezeris

Leave a reply