Arhivă

Ziua Europeană a Sportului Şcolar pune elevii şi dascălii în mişcare! Provocarea a fost acceptată şi de Liceul Tehnologic din Berzovia!

Ziua Europeană a Sportului Scolar e marcată şi anul acesta printr-o sărbătoare la nivel european! Evenimentul se adresează tuturor unităţilor de învăţământ, indiferent de nivelul acestora, care promoveaza activitatea fizică pentru educarea copiilor şi tinerilor. În principiu, sărbătoarea sportivă a fost stabilită pentru ziua de 25 septembrie, dar şcolile interesate au libertatea de a alege orice zi din această săptămână. Provocarea a fost acceptată şi de Liceul Tehnologic din Berzovia, care se va pune în mişcare chiar la mijlocul săptămânii. La acţiune vor participa atât micuţi de la clasa pregătitoare, cât şi elevi de liceu, precizează profesorul de sport Bogdan Bosioc.
“Mă bucur că am aflat din mediul online despre această activitate; după discuţii cu conducerea instituţiei unde lucrez, am decis să ne înscriem, cu toate că suntem limitaţi la activitati din cauza pandemiei de coronavirus. La aceasta activitate vor participa elevii clasei pregătitoare şi elevii clasei a X-a. Evenimentul va avea loc miercuri, cu începere de la ora 08:00, pe terenul de sport al Liceului Tehnlogic Berzovia. Vreau să mulţumesc conducerii şcolii şi părinţilor pentru implicare”, a declarat dascălul de sport Bogdan Bosioc.
Clasa pregătitoare este coordonată de directorul adjunct Stela Maria Drăgoi, iar elevii clasei a X-a vor face mişcare sub supravegherea dirigintelui Bosioc Bogdan. La acţiunile sportive va fi prezent şi directorul unităţii de învăţământ, Dan Alexandru Miholcea.
Devenită deja tradiţie, ampla manifestare programată la sfârşit de septembrie este coordonată la nivel european de Federația Maghiară a Sportului Școlar, iar la nivel național de Asociația Județeană “Sportul pentru Toți” Suceava, sub sloganul “Getting Schools on the Move” și #BEACTIVE al Comisiei Europene.

foto: telegramaph.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts