Fonduri de aproximativ 7 000 de le au fost strânse în urma evenimentului  ”IPR Simfonic” de la Reșița, din 12 septembrie, ce a marcat inaugurarea noului centru civic al municipiului.

Pe lângă ineditul conceptului și prilejul de sărbătoare, Implant Pentru Refuz și-a propus să ofere spectatorilor și ocazia de a fi solidari cu prima clinică de recuperare oncologică din România, Clinica Nera, și să participe la strângerea de fonduri necesare pentru finalizarea unuia dintre cele mai necesare proiecte de sănătate din zonă.

Concertul a fost primit cu mare entuziasm de către cei prezenți în noul Centru Civic al orașului. Toate cele 500 de locuri amenajate au fost ocupate, dar au fost și mulți spectatori în afara zonei ,ceea ce a dovedit că  interesul a fost mult mai mare. Condițiile sanitare nu au permis însă accesul mai multor persoane în spațiul special amenajat.

Cu un repertoriu de 13 piese rearanjate pentru orchestră, Implant pentru refuz a susținut cel mai intens concert al carierei, într-un an în care trupa sărbătorește 25 de ani de existență.

Între-deschis, Apus sau IPR Gherila au fost doar câteva dintre piesele care s-au auzit pe scena pe care s-au aflat aproape 30 de artiști în același timp. Un ansamblu de 14 instrumente mânuite de 21 de instrumentiști, la care s-au adăugat cei 6 membri ai IPR împreună cu invitații lor (Gabriel Almași și Alina Mihocaș), au fost rețeta perfectă pentru o seară de vis, cu speranță pentru viitor.

Clinica Nera poate fi susținută în continuare prin donații online.

Leave a reply