Arhivă

Ghiţă Irimescu debutează ca antrenor! Pivotul echipei de aur a Reşiţei va pregăti o formaţie feminină

Ghiţă Irimescu, unul dintre cei mai valoroşi handbalişti din ultimele două decenii, jucătorul care a scris istorie şi în handbalul reşiţean, e gata să-şi înceapă cariera de antrenor! El va debuta peste câteva zile ca principal pe banca tehnică a formaţiei HCM Slobozia, grupare care evoluează în divizia A feminină.

Gheorghe Irimescu este originar din Suceava, dar a atins vârful carierei active în urbea de pe Bârzava, sub culorile echipei UCM Reșița. Alături de alţi handbalişti de top, el a scris cele mai frumoase pagini din istoria handbalului reşiţean. Cu formaţia pregătită atunci de Aihan Omer, Ghiţă Irimescu a câştigat de trei ori Cupa Challenge, în 2007, 2008 şi 2009. De-a lungul unei cariere de excepţie, valorosul pivot a mai evoluat și pentru Minaur Baia Mare, HCM Constanța, HC Ordohei, Steaua sau Politehnica Timișoara. Irimescu are în palmares două titluri naţionale cu HCM Constanţa şi trei Cupe ale României. CV-ul său menţionează şi prezenţe sub tricolor: el a fost în lotul României în 2009, la ultimul Campionat Mondial la care s-a calificat ţara noastră.

Gheorghe Irimescu şi-a încheiat oficial cariera activă în urmă cu trei luni. El a semnat deja contractul de antrenor cu HCM Slobozia şi urmează să demareze pregătirile peste o săptămână.

foto: directmm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts