Home / Banat / Bănățeni premiați că ”au descoperit” Dunărea

Bănățeni premiați că ”au descoperit” Dunărea

 

Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) și cu cele 11 Administrații Bazinale de Apă (ABA) au încheiat prima ediție a concursului ”Descoperă Dunărea”.

Printre câștigători se află și școlari din județele Timiș și Caraș-Severin, rezidenți ai spațiului hidrografic Banat, care prin inteligența și creativitatea lor au realizat tablouri din elemente naturale și reciclabile deosebite, care au emoționat și impresionat publicul care i-a votat, dând like-uri pe fiecare fotografie în parte. La secțiunea “Creație”, premiul I a mers la Izabela, în comuna Coronini (jud. Caraș-Severin), iar premiul special pentru desen,  la Maia (Truțulescu) din Reșița.

Au fost acordate în total 75 de premii, din care jumătate au ajuns la copii proveniți din zonele defavorizate. În acest fel, Administrația Națională ”Apele Române” a venit în sprijinul lor și le-a acordat premii în rechizite școlare (ghiozdane, penare, caiete).

Proiectul ”Descoperă Dunărea” este un demers public susținut la nivel instituțional și derulat de către echipa de comunicatori ai ANAR și ABA începând cu data de 29 iunie, adică de Ziua Internațională a Dunării. Premierea s-a realizat pe baza numărului de voturi obținute la nivelul like-urilor de pe facebook, corelat cu un punctaj acordat de către juriul constituit din echipa de proiect.

”Descoperă Dunărea” este replica națională a concursului internațional Danube Art Master care, din vara acestui an, a devenit un proiect de implicare și conștientizare socială la nivel online organizat de către Administrația Națională ”Apele Române” prin pagina de facebook ”Descoperă Dunărea”.

 

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns