Home / Banat / Și la Cărbunari #sepoate (PE)

Și la Cărbunari #sepoate (PE)

Marti,15 septembrie, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Caras Severin Romeo Dunca si Ovidiu Radoi – secretarul general al Filialei si candidat la consilier judetean au fost prezenti in localitatile Carbunari si Padina Matei – comuna Girnic. In discutiile cu cetatenii s-a abordat problema drumului judetean Ciuchici-Sasca Montana- Carbunari-Padina Matei. Starea deplorabila a acestui drum se datoreaza dezinteresului actualei conduceri a consiliului judetean. La Padina Matei o alta problema este lipsa canalizarii . Si-au prezentat proiectele si candidatii la functia de primar :Ignat Andreea la Carbunari si Piecec Ventel la Padina Matei – comuna Girnic.

Prezenţa viitorului președinte al Consiliului Judeţean în comuna Cărbunari, domnul Romeo Dunca a fost o onoare pentru noi! Am identificat problemele comunității cu garanția rezolvării lor prin susținere necondiționată! Vă mulțumim! Și la Cărbunari #se poate!” a declarat Andreea Ignat, candidatul PNL pentru Primăria Cărbunari, imediat după eveniment.

Publicitate Electorală

About cristian.frant

Check Also

Schimbarea directorilor școlari,o nemulțumire pentru membrii USR-PLUS

În contextul schimbării  directorilor de unități școlare cărora le-a expirat mandatul în 8 ianuarie 2021, senatorul USR-PLUS, Ștefan Pălărie, alături de alți colegi din Comisia de Învățământ, Tineret și Sport a Sentatului, a trimis adrese către toate …

Lasă un răspuns