Home / Banat / PER Caraş-Severin convinge printr-o altfel de politică

PER Caraş-Severin convinge printr-o altfel de politică

PER Caras- Severin devine din ce în ce mai atractiv pe scena politică, lucru demonstrat şi de recenta decizie a membrilor de bază ai structurii ALDE Reșița, care au ales să se înscrie la ecologiști. Ioana Tudor Constantinescu, Alexandru Pascu, Gabriela Smarandache, Mioara Zuza și Alexandru Gherman au plecat din ALDE şi au făcut pasul către Partidul Ecologist Român, filiala Caraş- Severin, pentru criteriile sănătoase de conducere ce exclud poziția ghiocelului.

“Am descoperit la PER un partid unde nu se stă drepți când vine şeful, nu se caută ținute scrobite și costume, vorbărie goală, fără fapte, ci sunt promovați oameni tineri și serioși, aplecați spre cetățean și spre problemele acestora” au spus noii ecologişti din Reșița.

“Am promis că aducem alături de noi oameni tineri, oameni care vor să faca o altfel de politica, oameni interesaţi de mediu, turism şi cetățeni. Sunt sinceri, hotărâţi şi au elanul necesar de a face lucruri bune pentru comunitate. Au toată susţinerea mea” este mesajul transmis de Valentin Armașu, liderul PER Caraş Severin.

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns