Arhivă

CSM Reşiţa, egal amical la Hunedoara. Alex Pelici: “Jocul e cel mai bun antrenament”

CS Hunedoara şi CSM Reşiţa şi-au măsurat forţele în cadrul unui joc de verificare pe care oficialii celor două cluburi l-au stabilit cu doar o zi înainte, întrucât ambele formaţii au rămas fără adversarele pe care ar fi trebuit să le întâlnească. Partida disputată pe stadionul “Michael Klein” din Hunedoara s-a încheiat nedecis, 1-1, ambele goluri fiind marcate după pauză. În minutul 50,   gazdele au deschis scorul dintr-un penalty scos şi transformat de Crăciunesc, iar peste numai două minute Reşiţa a replicat prin Dodoi, care a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Un test util, a apreciat la final Alex Pelici, principalul de pe banca tehnică a rosso-nerilor reşiţeni.

“Un test util, încet-încet, încercăm să punem lucrurile la punct.  A fost mult mai bine decât în jocul anterior. Există însă starea de oboseală care ne împiedică să fim lucizi la finalizare. Ne-am creat destule ocazii de a marca, dar nu reuşim să luăm decizia cea mai bună. Mergem înainte, corectăm ceea ce este de corectat, suntem în plină pregătire. CS Hunedoara e o echipă bună, care, atât cât a putut, ne-a pus probleme. Au încercat mereu să joace în spaţiile rămase în spatele nostru, pentru că noi am încercat să stăm sus cu linia de fund. Deocamdată suntem bine, am fost norocoşi pentru că nu am fost nevoiţi să renunţăm la niciun joc. Iniţial, pentru astăzi aveam stabilit meciul cu Ghiroda, dar ei nu s-au testat, şi a apărut în schimb această variantă, cu Hunedoara. Ne dorim să jucăm, pentru că acesta este cel mai bun antrenament, chiar dacă suntem într-o stare de oboseală, normală după cantonament. Sperăm ca până la primul meci oficial să fim ceea ce trebuie, jucătorii să-şi recapete prospeţimea, luciditatea, şi să ia deciziile cele mai bune”, a declarat Alex Pelici.

Pentru reşiţeni, seria amicalelor verii va continua miercurea viitoare cu un joc contra celor de la U Cluj, partida urmând să se dispute tot la Hunedoara.

foto: Miruna Mihancea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts