Arhivă

Adrian Petrea începe o nouă aventură! La Minaur Baia Mare!

Adrian Petrea este noul antrenor al echipei de handbal Minaur Baia Mare! Handbalistul şi tehnicianul care are un loc aparte şi în inimile microbiştilor reşiţeni a primit din partea clubului băimărean oferta de a prelua echipa masculină de handbal. Petrea, care este și secundul lui Rareș Fortuneanu la echipa națională de seniori, a acceptat în weekend această propunere și a semnat un contract valabil pentru următorul sezon — unul în care formaţia Minaur este angrenată în trei competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României și EHF European Cup. Adrian Petrea vine de la CSM Bacău, şi îi ia locul francezului Stephane Plantin, al cărui contract a fost reziliat de gruparea băimăreană.

 „N-a fost deloc o decizie ușoară, în condițiile în care am avut de analizat mai multe aspecte vizavi de ce-mi oferă, din punct de vedere profesional, cele două echipe. În alegerea mea a cântărit decisiv ceea ce înseamnă Minaur în handbalul românesc, adică un nume mare, dar și faptul cã, la acest moment, echipa din Baia Mare îmi poate oferi mai mult din punct de vedere handbalistic”, a declarat Adi Petrea, pentru handbalmania.ro.

Petrea, care a semnat un contract pe un an cu CS Minaur Baia Mare, a mai fost antrenorul echipelor HC Adrian Petrea Reşiţa, Dunărea Călăraşi, CSM Făgăraş şi CSM Bacău.

sursa foto: prosport

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts