Home / Sport / Clipul „TEAM ROMANIA – 1 an până la Tokyo” a fost lansat oficial la Izvorani!

Clipul „TEAM ROMANIA – 1 an până la Tokyo” a fost lansat oficial la Izvorani!

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar fi trebuit să înceapă astăzi — dacă pandemia de coronavirus n-ar fi dat peste cap sportul de pe întreaga planetă. Olimpiada japoneză a fost amânată cu un an, întrecerile urmând să debuteze tot la Tokyo, în iulie 2021. Astăzi, în ziua care ar fi consemnat în mod normal startul Jocurilor Olimpice, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a organizat Adunarea Generală Ordinară, întâlnire precedată de lansarea oficială a clipului „TEAM ROMANIA – 1 an până la Tokyo”.  Prezentat pe un ecran uriaş amplasat pe stadionul din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani,  clipul a fost aplaudat îndelung. Îl puteţi urmări AICI.

Robert Glinta (înot), Ionela Cozmiuc şi Gianina Beleaga (canotaj), Alin Firfirică (atletism), Gabriela Mărginean şi Ancuţa Stoenescu (baschet), Alexandru Pascanu (fotbal), Laura Coman (tir sportiv) Alina Vuc (lupte), Marian Drăgulescu (gimnastică) şi Ana Maria Popescu (scrimă) şi-au unit ”imaginea” pentru a transmite energie pozitiva şi a spune tuturor că merită să lupţi pentru un vis.

„Trebuie sa avem încredere că ÎMPREUNĂ putem depăşi aceste vremuri, că FLACĂRA e aprinsă în fiecare dintre noi, iar SPERANŢA ne lumineaza calea”, este mesajul pe care îl transmite clipul de promovare a Echipei Olimpice a României,  clip lansat exact în ziua în care Team Romania ar fi trebuit sa defileze la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.

About editor editor

Check Also

A.C.S. Golden Kids Bocșa participă în campionatul național de junioare III

În data de 18.09.2021 s-a dat startul Campionatului Național de Junioare III, organizat de Federația …

Lasă un răspuns