Arhivă

Daniel Toma, un plus pentru Primăria Reșița

Alianța USR Plus și-a lansat vineri dimineața candidații la alegerile locale din această toamnă. Lansarea a avut loc în aer liber, la Muzeul Locomotivelor cu Abur din Reșița.

Pentru Primăria Reșița candidatul Alianței este Daniel Toma, care s-a și prezentat cu această ocazie.

„Sunt candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Reșița. Am 36 de ani și sunt născut în acest oraș. Absolvent al Universității Eftimie Murgu, licențiat în Științe Administrative și studii universitare de masterat, specializarea Managementul Administrației Publice, tot aici la Reșița, orașul de care mă simt legat.

Am lucrat încă de când m-am aflat pe băncile școlii, în timpul liceului, în vacanțele de vară. De 14 ani sunt director general într-o societate comercială ce activează în domeniul gestionării deșeurilor periculoase. Prin activitatea desfășurată pot spune că mediul înconjurător a avut de câștigat, asigurând colectarea și eliminarea, în condiții ecologice, a mii de tone de deșeuri periculoase din județul Caraș-Severin.
Întotdeauna mi-am dorit să trăiesc într-o lume mai bună, unde corectitudinea, cinstea și meritocrația nu sunt cuvinte folosite doar în campanii electorale. Am fost la curent cu scena politicii naționale dar și cărășene de mult timp, însă pasul cel mare l-am făcut abia în decembrie 2018, atunci când s-a înființat PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș.
Candidez la Primăria Municipiului Reșița pentru că îmi iubesc orașul și vreau să particip la dezvoltarea lui astfel încât oamenii să rămână aici, acasă. Fie că vorbim despre părinți care muncesc în Austria, Germania sau Spania sau despre studenții care pleacă la studii în Timișoara, toți trebuie să revină, să-și găsească un rost în acest oraș” este prezentarea pe care și-o face Daniel Toma pe rețelele de socializare și pe care, succint, a făcut-o și în cadrul evenimentului.
Colegul său, Andrei Plujar, va fi soluția pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, o instituție pe care Plujar spune că o vrea „pentru toți, nu pentru hoți!”. Plujar a răspuns și întrebărilor jurnaliștilor care doreau să știe cum îi răspunde propunerii de alianță venită de la Romeo Dunca. Plujar a răspuns că o alianță cu Dunca, la Consiliul Județean, ar fi posibilă, însă după alegerile locale.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts