Arhivă

[FOTO-VIDEO] CSM Reşiţa încheie nedecis primul amical al verii. Reuşită spectaculoasă a lui Cristi Danci!

CSM Reşiţa a disputat astăzi primul amical al verii, joc care a marcat şi încheierea stagiului centralizat desfăşurat timp de zece zile la baza sportivă proprie. După munca asiduă din cantonament, jucătorii reşiţeni şi-au măsurat forţele cu Şoimii Lipova, una dintre fruntaşele Ligii a III-a. Meciul disputat pe stadionul reşiţean Gloria a consemnat o confruntare relativ echilibrată, cu puţine ocazii clare la cele două porţi. Scorul a fost deschis de CSM Reşiţa în minutul 50, când Cristi Danci a perforat poarta arădeană dintr-o lovitură liberă executată perfect.

În minutul 58, oaspeţii din judeţul Arad au restabilit egalitatea prin juniorul Dragoş Grigore, aceasta fiind şi ultima reuşită a unui meci apreciat drept util de ambii antrenori. CSM Reşiţa – Şoimii Lupova, scor final 1-1.

“Le mulţumim celor de la Lipova că au venit să joace cu noi, ei şi-au făcut testele COVID şi astfel am putut desfăşura acest test. În această perioadă, partidele amicale sunt o problemă, pentru că e greu să găseşti un adversar care să aibă aceste teste. Şoimii Lipova este o echipă bună, o formaţie care se va bate probabil pentru promovarea din Liga a III-a. Noi venim după cantonament, nu aveam cum să să arătăm o prospeţime deosebită în joc, dar în mare parte pot să spun că s-a înţeles ceea ce am încercat să lucrăm în timpul ăsta scurt. Mă bucur că perioada de cantonament s-a încheiat cu bine, fără accidentări. Toţi sunt apţi, mai puţin Bruno Vasiu, care a avut un contact mai dur cu Ene în timpul unui antrenament şi va lipsi circa două săptămâni. Urmează ca în perioada următoare să cristalizăm o idee de joc. În ceea ce priveşte lotul, l-am mai adus pe mijlocaşul Robert Boboc şi suntem acum siguri şi de serviciile portarului Alberto Cobrea. Sunt două veşti bune pentru noi, mai rămâne să ne edificăm asupra tinerilor aduşi de la centrul de copii şi juniori. Trebuie să avem răbdare cu ei, acolo încă suferim, trebuie să găsim acel junior de 2002 pe care să-l putem introduce de la început ”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul formaţiei reşiţene.

“O partidă destul de bună, cu un ritm bun pentru perioada aceasta, atât din partea noastră, cât şi din partea Reşiţei. Din punct de vedere tactic, noi am urmărit foarte mult faza defensivă, şi ne-am achitat de sarcini destul de bine; drept dovadă, adversarul nu şi-a creat prea multe situaţii periculoase. Am primit gol doar din lovitură liberă. Cred că ne-am îndeplinit obiectivul, atât tactic, cât şi din punct de vedere fizic. Noi am început pregătirea în 6 iulie, iar obiectivul fixat pentru viitorul sezon este clasarea între primele cinci. Noi sperăm să fie totuşi locul întâi”, a declarat Flavius Sabău, principalul celor de la Şoimii Lipova.

Următorul meci de pregătire al rosso-nerilor este programat la mijlocul săptămânii viitoare: miercuri, 22 iulie, elevii lui Alex Pelici vor disputa un amical la Severin, contra echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts