Home / Banat / Bazinul de înot de la Moldova Nouă nu mai e un vis! Compania Naţională de Investiţii a dat undă verde pentru începerea lucrărilor

Bazinul de înot de la Moldova Nouă nu mai e un vis! Compania Naţională de Investiţii a dat undă verde pentru începerea lucrărilor

În 2021, oraşul Moldova Nouă va avea bazin de înot! Aceasta este promisiunea primarului Adrian Torma; edilul-şef a anunţat pe pagina sa de socializare că ultimele obstacole birocratice care mai stăteau în calea ambiţiosului proiect au fost depăşite.
„La început de mandat am depus la Compania Naţională de Investiţii documentația necesară pentru construcția unui bazin de înot. Dupa multe peripeții şi bariere birocratice, am primit notificarea de la CNI ca în data de 22 iulie 2020 ordinul de începere al lucrărilor va intra in vigoare. În câteva săptămâni începem lucrările”, este mesajul postat de Adrian Torma. Potrivit adresei de la CNI, termenul de finalizare a lucrărilor este de 10,5 luni. La solicitarea Primăriei, constructorul a prezentat şi câteva imagini care prezintă un proiect identic, deja finalizat.


Noul bazin de înot va fi ridicat în Iagodărie, cu acces la DN 57. Aceasta nu e însă singura veste bună pentru amatorii de sport din Moldova Nouă. Administraţia de aici a mai depus la Compania Naţională de Investiţii câteva proiecte aflate deja în lista de sinteză. Este vorba despre o sală de sport cu 180 de locuri, amplasată tot în zona Iagodăriei, şi o bază sportivă de Tip 1 cu stadion de fotbal, parcare şi tribună cu 500 de locuri. Primăria Moldova Nouă n-a uitat nici domeniul sănătăţii: la CNI a fost înaintat şi proiectul de reabilitare, modernizare şi extindere a Spitalului Orăşenesc din localitate.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns