Azi noapte în jurul orei 01.00 în localitatea Sacu a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia o femeie de 65 de ani și-a pierdut viața.
Nefericitul eveniment s-a produs ca urmare a faptului că, pe DN 6, sensul de mers către Lugoj, pe un sector de drum în aliniament, fără restricții de circulație, o femeie din localitate, aflată pe partea carosabilă, în dreptul Căminului Cultural, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, a fost acroșată de un ansamblu de autovehicule care circula regulamentar din direcția Lugoj spre Caransebeș, pierzându-și viața. Autovehiculul era condus de un bărbat de 50 de ani din Balotești jud. Prahova.
”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și i-a fost recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.
În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod penal”, precizează IPJ Caraș-Severin.

Leave a reply