Home / Banat / Adrian Torma l-a primit pe consulul Spaniei

Adrian Torma l-a primit pe consulul Spaniei

Consulul onorific al Spaniei la Timișoara a făcut o vizită în Clisura Dunării, la Primăria Moldova Nouă, prilej cu care a discutat cu primarul Adrian Torma.

”Astăzi am avut onoarea sa îl avem in vizita pe Consulul Onorific al Spaniei la Timișoara, Excelenta Sa Jose Miguel Viñals Ariño.
Vizita a avut ca scop dorința noastră de promovare si de a aduce in atenția investitorilor din Spania orașul Moldova Noua si Clisura Dunării.
Discuțiile purtate cu Excelenta Sa au avut ca punct comun oportunitățile in dezvoltarea turismului in zona, a facilităților existente legate de activitatea portuară si a continuitatii activității in industria de automotive care are deja un istoric in zona noastră.
Fiecare pas făcut de administratia locala are ca principal scop identificarea nevoilor celor care au interes in a investi in România si in special in zonele cu specificul nostru.
Cu siguranta, daca vom intelege nevoile investitorilor, Moldova Noua va putea deveni un oraș prosper si european.
O zi plină de experiențe plăcute și se cuvine sa mulțumim oaspetelui nostru și celor care au facilitat aceasta intâlnire” a scris primarul Adrian Torma pe Facebook.

About cristian.frant

Check Also

ANUNȚ organizare „Concurs de Desen” și „Ziua Porților Deschise” cu ocazia Zilei Societății AQUACARAȘ SA

Lasă un răspuns