Un bărbat din Caraș-Severin a încercat să își omoare mama dându-i foc. Nebunia cărășanului a pornit de la faptul că, aflându-se la domiciliu împreună cu mama sa, i-a solicitat  acesteia  să-i caute un act și, pentru că nu l-a găsit, bărbatul s-a enervat şi a început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea  să dea foc atât locuinţei, cât şi mamei sale.

Individul s-a deplasat la staţie de carburanţi, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de  doi litri , a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia.

Hainele femeii s-au aprins, iar aceasta a început să ţipe, moment în care în ajutorul ei au sărit mai mulţi vecini pentru a o salva.

Pe numele bărbatului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a fost înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de  tentativă omor, individul fiind reținut pentru 24 ore, informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Leave a reply