Primarul din Moldova Nouă, Adrian Torma, s-a săturat de jignirile și amenințările pe care le primește de peste 2 ani, de când a decis să candideze la funcția de șef al administrației locale și e hotărât să ia măsuri.

”Am fost convins că intru într-o lume lipsită de moralitate și scrupule, dar nu credeam că intelectul uman poate coborî atât de jos.

Da, am spart un sistem corupt, bolnav, obedient, aservit și bazat pe nepotisme și relații de grup de interese oculte. Am spart o ceață întunecată pusă pe orașul nostru de caracatița ascunsă sub umbrela PSD și a micului Dan Diaconescu de Clisura”, spune Adrian Torma.

Edilul afirmă că astfel a ajuns să îi fie terfelită imaginea și jignit  în cele mai meschine forme pe conturi false, dar și reale de pe rețelele de socializare fără ca cei care fac acest lucru să își asume public și o argumentație a nemulțumirilor.

”Sunt vinovat pentru orice “bazaconie” inventată de o camarilă perversă care a mai doborât un primar, pe domnul Chisăliță, prin jigniri, dezinformări, amenințări și nu în ultimul rând prin “manipulare“ electorală.

Repet, eram convins că este o lume murdara, dar nu credeam că Moldova Noua poate naște astfel de monștri, asasini psihopati extrași din filmele lui Hitchcock, puși pe aruncat cu dejectii ca niște porci turbați ținuți în iadul întunecat”, scrie Torma pe pagina sa de Facebook.

Edilul de la Dunăre nu se lasă intimidat și afirmă că împreună cu familia sa îi va da în judecată pe toți cei care îi vor mai aduce prejudiciu de imagine sau îl vor acuza de fapte pe care nu le pot dovedi.

”În calitate de primar și demnitar vă anunț că voi face plângere penală împotriva tuturor celor care își permit să îmi aducă jigniri în spațiul public….Toți banii încasați ca despăgubire vor merge către ONG- uri si către bugetul Primăriei Moldova Nouă”, mai spune primarul Torma.

 

Leave a reply