Home / BĂILE HERCULANE / Crima de la Cornereva: copiii încă plângeau când au fost băgați în sac

Crima de la Cornereva: copiii încă plângeau când au fost băgați în sac

Bărbatul din Cornereva care și-a omorât cei doi copii nou-născuți, un băiețel în 2002 și o fetiță în 2015, este cercetat pentru crimă iar soția sa ar putea fi cercetată pentru complicitate la crima săvârșită.

După ce i-a ucis, tatăl a ascuns trupurile nou-născuți în același loc, la aproximativ 200 de metri de casa în care locuiesc, sub o stâncă, într-o zonă cu un relief anevoios, loc în care au fost descoperite osemintele pruncilor. Acesta a declarat că cei doi nou născuți încă plângeau atunci când au fost băgați în sacul de plastic, pentru a fi îngropați.

Tatăl și-a recunoscut fapta și a colaborat cu organele de poliție, motivând că a recurs la acest gest din cauza sărăciei.

Bărbatul și soția sa mai au acasă încă 5 copii. Băiețelul ucis în 2002 trebuia să fie al patrulea copil al familiei, iar fetița ucisă în 2015, al șaptelea copil. Imediat după naștere, bărbatul i-a luat pe nou-născuți, i-a băgat într-o pungă și i-a ascuns sub stânca indicată anchetatorilor, după care i-a acoperit cu pietre și pământ.

Cercetată este și mama copiilor, soția bărbatului ucigaș, pentru complicitate la crima săvârșită.

Pentru fapta sa bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

Sursa foto: Banat FM

 

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns