Home / Banat / Concursul ”Permis pentru viitor” mai are două săptămâni de înscriere

Concursul ”Permis pentru viitor” mai are două săptămâni de înscriere

Au mai rămas două săptămâni în care tinerii din mediile defavorizate se pot înscrie în proiectul ”Permis pentru viitor”. Concursul organizat de către Fundația Pentru Comunitate și sponsorizat de MOL Romania Petroleum Products se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și presupune acoperirea costurilor obținerii permisului de conducere pentru toate categoriile (școala de șoferi și cheltuieli adiacente) pentru tineri din mediile defavorizate, pentru care existența permisului este un avantaj sau o condiție în ocuparea unui loc de muncă.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, care sunt la începutul carierei profesionale și doresc să ocupe un loc de muncă iar la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere. De asemenea, programul se adresează și tinerilor care au un loc de muncă și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, sau au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie.

Se mai pot înscrie în program tinerii care din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente, după cum relatează Fundația Pentru Comunitate.

Data limită pentru înscriere este 27 ianuarie 2018.

 

 

 

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns