Home / Banat / Pagube de pe urma fenomenelor meteo

Pagube de pe urma fenomenelor meteo

În urma fenomenelor meteorologice deosebite de ieri, 17.09.2017, manifestate prin vânt cu viteze de peste 100 km/h, ploi abundente etc., pe raza D.R.D.P. Timişoara s-au semnalat numeroase daune. Pe drumurile naționale au fost distruși, în total, circa 730 de stâlpi și table indicatoare, iar pe autostrada A1, au fost deteriorate circa 3.700 de panouri antiorbire și aproximativ 380 de stâlpi de indicator, stâlpi de iluminat, indicatoare de restricții și indicatoare de informare.
Pe drumurile naționale aflate în administrarea D.R.D.P. Timișoara s-au semnalat următoarele daune:
–         SDN Timișoara – circa 240 de stâlpi indicatori distruși și 90 de table indicatoare deteriorate;
–         SDN Arad – peste 100 de stâlpi și peste 90 de table;
–         SDN Caransebeș – 60 de stâlpi și peste 100 de table;
–         SDN Deva – 20 de stâlpi și 16 table;
–         SDN Orșova – nu s-au înregistrat pagube.
Toate Secțiile de Drumuri Naționale au fost mobilizate, în cursul după-amiezei de duminică, 17.09., pentru a îndepărta copacii căzuți și crengile de pe carosabil. În total, pe raza SDN Timișoara au fost doborâți 60 de arbori, pe raza SDN Deva și SDN Arad, câte 35 de arbori/SDN, iar pe raza SDN Caransebeș au fost doborâți de vijelie 15 copaci.
Drumurile naționale au fost deschise în totalitate în cursul serii de duminică. În perioada imediat următoare, lucrătorii de la Districtele D.R.D.P. Timișoara acționează pentru remedierea daunelor.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns