Sâmbătă, 16 septembrie a.c, în jurul orei 23.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că în cartierul Mociur, din mun. Reşiţa, mai multe persoane tulbură ordinea publică.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmi, care în urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor purtate au constatat faptul că cinci persoane, de sex masculin, s-au încăierat, fapt ce a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe timpul violenţelor produse între cele cinci persoane, numitul C.M., în vârstă de 42 ani, l-a lovit cu o bucată de sticlă în zona feţei pe numitul C.R., în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul feţei.

În urma declaraţiilor martorilor prezenţi la faţa locului a reieşit faptul că minorul C.R., a intervenit pentru aplanarea conflictului, moment în care a fost agresat fizic.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute în Codul Penal. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Leave a reply