Home / Banat / Dosar penal după ce maşina unui primar din Caraş-Severin a fost incendiată

Dosar penal după ce maşina unui primar din Caraş-Severin a fost incendiată

Autoturismul primarului comunei Lăpușnicu Mare, județul Caraș-Severin, a fost incendiat, după ce Ion Lala a făcut pană și și-a lăsat mașina pe marginea drumului, polițiștii deschizând un dosar penal pentru distrugere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, mașina a fost incendiată, luni după-amiază, pe DN57B, între localitățile Anina și Bozovici.

Ion Lala a făcut o pană la roata stânga-spate și pentru că nu avea alta de rezervă, a decis să plece la Bozovici după o roată de schimb, lăsându-și mașina pe marginea drumului.

Însă, când s-a întors, primarul din Lăpușnicu Mare a găsit autoturismul în flăcări.

Pompierii au reușit să stingă incendiul, însă interiorul a fost distrus aproape în totalitate.

Polițiștii au observat că geamul de la portiera din dreapta față a fost spart, iar înăuntru a fost găsit un recipient de plastic ce mirosea puternic a benzină.

Ion Lala le-a declarat oamenilor legii că nu bănuiește pe nimeni.

„A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin.

Ion Lala, primarul din Lăpușnicu Mare, a fost interceptat, în urmă cu doi ani, într-un dosar DNA în timp ce discuta cu fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

About cristian.frant

Check Also

File de poveste eminesciana la bilanț!

Liceul Tehnologic Berzovia în parteneriat cu Primăria Comunei Berzovia și Consiliul Local Berzovia, au organizat …

Lasă un răspuns