Fotbalist senegalez angajat fără forme legale la Performanța Ighiu, echipă ce joacă în liga a III-a

Fotbalist senegalez angajat fără forme legale la Performanța Ighiu, echipă ce joacă în liga a III-a

Echipa de fotbal din liga a III-a Performanța Ighiu a fost sancționată cu avertisment de către inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba după ce fotbalistul senegalez Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reşiţa, a fost angajat fără forme legale de muncă.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de ITM Alba, Clubul Sportiv Performanța Ighiu a fost sancționat cu avertisment scris după ce un fotbalist, cetățean senegalez, a fost angajat fără forme legale.

Surse oficiale au declarat corespondentului MEDIAFAX că este vorba despre mijlocaşul Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reșița, care a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Performanței Ighiu în turul campionatului, fiind și golgheterul divizionarei terţe, cu cinci reuşite.

Inspectorii ITM Alba au aplicat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două amenzi în valoare de 1.800 de lei și 11 avertismente, dintre care unul Clubului Sportiv Performanța Ighiu.

În vârstă de 29 de ani, Souleymane Keita a venit în județul Alba în vară, fiind transferat de la Național Sebiș.

Fotbalistul african este de aproape opt ani în România, având la activ peste 70 de meciuri în Liga 1, la Gloria Bistriţa, CSM Poli Iaşi şi ACS Poli Timişoara, echipe pentru care a marcat șapte goluri.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )