Home / BĂILE HERCULANE / Valeria Schelean la al doilea mandat de parlamentar

Valeria Schelean la al doilea mandat de parlamentar

Valeria ScheleanDeputatul PNL Valeria Schelean-Şomfelean a fost aleasă, la 11 decembrie, pentru un nou mandat în Parlamentul României, lista pe care a condus-o fiind votată de 24,82% dintre persoanele cu drept de vot.

Este deputat de Caraş-Severin în Parlamentul României din 2012, vicelider al Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, vicepreşedinte în cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor, vicepreşedinte în cadrul Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative de revizuire a Constituţiei României. Valeria Schelean-Şomfelean este secretar executiv în Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal şi prim-vicepreşedinte a filialei PNL Caraş-Severin.

Valeria Schelean-Şomfelean, avocat de profesie, a declarat că şi-a propus ca în viitorul mandat să aducă în discuţia Parlamentului proiecte de acte normative pe teme esenţiale pentru cetăţean. Ea a afirmat că va continua să militeze pentru siguranţa tuturor românilor, pentru protejarea instituţiei familiei, iar, în particular, a victimelor violenţei domestice şi a drepturilor copiilor. În egală măsură, a spus că se va implica în adoptarea unor soluţii legislative care să ducă la reducerea şomajului în rândul tinerilor, care să îi încurajeze pe aceştia să se implice activ din punct de vedere antreprenorial, astfel încât şi tinerii să considere că România este cea mai bună opţiune pentru dezvoltarea lor profesională şi pentru construirea unei cariere. În plus, Valeria Schelean-Şomfelean a menţionat că nu va neglija nici sistemul judiciar şi, prin iniţiativele sale legislative, va continua să apere independenţa justiţiei, să sprijine lupta împotriva corupţiei şi să contribuie la îmbunătăţirea calităţii actului de justiţie.

Valeria Schelean-Şomfelean s-a născut la 24 martie 1981, este căsătorită şi are doi copii. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Oana Popescu)

www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

USR propune masuri benefice agricultorilor

Am avut ocazia, pe clisura Dunării, să îl cunosc pe Nicolae Vasile, reprezentantul celei mai …

Lasă un răspuns