Home / BĂILE HERCULANE / Profil de parlamentar: Ion Mocioalcă, deputat PSD Caraş-Severin

Profil de parlamentar: Ion Mocioalcă, deputat PSD Caraş-Severin

Ion Mocioalca PSD Caras SeverinLista pentru Camera Deputaţilor, din partea PSD Caraş-Severin, condusă de liderul acestei formaţiuni politice, Ion Mocioalcă, a fost votată de peste 49% din electorat.

În acest fel, Ion Mocioalcă se află la cel de-al cincilea mandat de deputat, în toate toate reprezentând Partidul Social Democrat.

În ceea ce priveşte priorităţile din acest mandat, Ion Mocioalcă a precizat că este vorba despre nevoia urgentă de locuri de muncă bine plătite. Pentru a realiza acest obiectiv, trebuie să fie găsite soluţii de exploatare a imensului potenţial turistic al judeţului Caraş-Severin, dar şi de reindustrializare a întregii zone. Judeţul Caraş-Severin include oraşe industriale de tradiţie, care, în opinia parlamentarului social-democrat, pot fi reînviate, dacă va exista voinţa de a face acest lucru. Împreună cu Guvernul PSD, el a declarat că speră să aducă bunăstarea în Caraş-Severin. Ion Mocioalcă susţine că PSD are deja toate proiectele de dezvoltare scrise, dar în acest an nu au putut fi puse în aplicare din cauza Guvernului tehnocrat, fapt pentru care urmează să fie realizate.

Potrivit declaraţiei de avere, Ion Mocioalcă deţine câteva terenuri şi o casă de locuit în comuna Marga din judeţul Caraş-Severin, moştenite de la părinţi, şi două terenuri în municipiul Caransebeş, moştenite de către soţie, precum şi trei spaţii comerciale sau de producţie.

Deputatul Ion Mocioalcă s-a născut la data de 1 ianuarie 1958. Este deputat în Parlamentul României din anul 2000. Acesta conduce filiala judeţeană a PSD Caraş-Severin din anul 2005. În Camera Deputaţilor este preşedintele Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor. În vârstă de 58 de ani, Ion Mocioalcă este căsătorit şi are un copil. AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: Oana Popescu) www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

USR propune masuri benefice agricultorilor

Am avut ocazia, pe clisura Dunării, să îl cunosc pe Nicolae Vasile, reprezentantul celei mai …

Lasă un răspuns