Home / Arad / O altfel de politică, politicieni altfel…

O altfel de politică, politicieni altfel…

image-2015-11-6-20563192-0-protest-colectiv-05-11-2015-1024x683Leonid Gorczynski a fost ales de către membrii fondatori ca preşedinte al USR Reşiţa.

Uniunea Salvaţi România are de astăzi filială şi în municipiul reşedinţă de judeţ din Caraş-Severin, lucru anunţat de vicepreşedintele USR Clotilde Armand în cursul vizitei sale în Reşiţa din 10 septembrie.
Odată cu înfiinţarea filialei au fost alese şi structurile de conducere ale partidului, preşedinte fiind ales Leonid Gorczynski, prezent alături de Clotilde Armand în cadrul conferinţei de presă din septembrie. Oana Bîzgan şi Tiberiu Borca vor deţine funcţiile de vicepreşedinţi ai filialei.
USR Reşiţa anunţă, cu acest prilej, că va depune liste complete în judeţul Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţiilor, iar numele candidaţilor va fi făcut public pe finalul săptămânii, de îndată ce propunerile filialei locale vor fi aprobate de către forurile statutare ale partidului.
Conducerea USR Reşiţa stă la dispoziţia simpatizanţilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de facebook a acesteia: https://www.facebook.com/USRCaras/
De asemenea USR Reşiţa doreşte să mulţumească tuturor cărăşenilor şi reşiţenilor care au semnat pentru ca USR să poată depune liste de candidaţi la alegerile generale din decembrie.

Am putea spune că totul a pornit, practic, de la ”protestele Colectiv”, care au generat un anumit tip de reacție în clasa politică dar și în societate. Iar Leonid, Oana și Tiberiu sunt și ei produsul acestei reacții, refuzul de a mai vota politicieni corupți, burdușiți de dosare penale sau cu verdicte ANI ori cu grave probleme de moralitate.

Într-un județ unde există un dosar penal pentru evaziune fiscală chiar la firma vicepreședintelui unui important partid, găsit de procurori cu 10 milioane de euro în cont, într-un județ în care soția ”baronului” condamnat chinuit, cu multă trudă de DNA, la o pedeapsă cu suspendare preia frâiele și candidează, unde șeful poliției este numit ”pisicuțul” cuiva iar prefectul este ridicat de ofițerii BCCO din Prefectură pentru a fi audiat, la fel și vicepreședintele forului județean, acestă formațiune nouă, mai mult civică decât politică, vine cu o ofertă de oameni nu în costume Armani, impecabil aranjați, dar oameni care au reușit, care au fost utili societății în care ei au activat și care au reușit în propria lor carieră.

De numele lui Leonid se leagă celebrul Gugulan Rock iar numele Oanei este legat direct de protestele Colectiv. Este poate, pentru prima dată la Reșița, când un partid rupe barierele și vine cu oameni simpli, dar oameni…

About cristian.frant

Check Also

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2: Am încasat virusul în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că a trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns