JUDECĂTORUL MALDEA ŞI LICHIDATORUL TUDOR TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

JUDECĂTORUL MALDEA ŞI LICHIDATORUL TUDOR TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

judecator Nicusor MaldeaDIICOT a trimis în judecată rechizitoriul cu reţeaua infracţională coordonată de către judecătorul Nicuşor Maldea şi lichidatorul judiciar Ioan Tudor.

Familia lichidatorului Ioan M Tudor a înfiinţat mai multe firme în care aceştia erau acţionari sau administratori, dar şi societăţi de insolvenţă.

După ce Tudor a reuşit să-l atragă în grupulinfracţional pe judecătorul Nicuşor Maldea, preşedintele Secţiei CAF a Tribunalului Caraş-Severin, secţie care judeca insolvenţele, falimentele, litigiile comerciale sau de muncă, aceştia l-au mituit pe Maldea ca să accepte firmele lor de insolvenţă, fie a lui Tudor M Ioan, fie a copiilor săi, Tudor I Ioan sau Berar Liliana.

Aceştia au creat trei paliere de firme, pe primul palier fiind firme fantomă, folosite doar pentru a da facturi fictive, care să diminueze enorm de mult obligaţiile fiscale.

Citeşte mai mult aici: http://ro.blastingnews.com/actual/2016/01/judecatorul-maldea-i-lichidatorul-tudor-trimi-i-in-judecata-00760513.html

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )