Home / Banat / Viorel Işfan a transformat Primăria Zorlenţul Mare în moşia proprie

Viorel Işfan a transformat Primăria Zorlenţul Mare în moşia proprie

DSC_0274Majoritatea primăriilor şi consiliilor judeţene doar se joacă de-a transparenţa, iar legile foarte clare care sunt în vigoare nu sunt aplicate.

Primarul Viorel Işfan a transformatPrimăria Zorlenţul Mare în moşia proprie. Toţi angajaţii i se subordonează, nu se elibearează acte decât din dispoziţia lui, chiar dacă drepturile oamenilor sunt încălcate.

În urma a mai multor sesizări şi deplasăripe teren, prin care oamenii arătau că cereau simple adeverinţe pentru autoturisme sau evidenţa persoanei şi erau puşi pe drumuri, sub pretext că primarul cere prezentarea unor acte sau persoane, neprevăzute în lege. Am depus şi o cerere, potrivit Legii 52/2003, prin care ceream să fiu informat şi anunţat despre toate şedinţele de consiliu local.

Ieri a avut loc o asemenea şedinţă şi, în pofida depunerii cererii scrise, nu am fost anunţat, fapt pentru care secretarul comunei s-a ales cu o plângere administrativă la Instituţia Prefectului dar şi cu una penală. Am cerut sancţionarea penală şi administrativă a vinovaţilor.

Asta pentru ca primarul, dovedit penal de DNA în conflict de interese şi cu proces de recunoaştere a vinovăţiei pe rolul Judecătoriei Reşiţa să înţeleagă foarte clar că,Primăria Zorlenţul Mare, este a cetăţenilor, nu moşia sa proprie.

About cristian.frant

Check Also

Foc puternic la Caransebeș

Pompierii militari caransebeșeni au acționat azi-noapte, în jurul orei 02:00, pentru stingere unui incendiu izbucnit …

Lasă un răspuns