Home / Banat / CONDAMNARE pentru Sorin Frunzăverde: 2 ani de închisoare, cu suspendare

CONDAMNARE pentru Sorin Frunzăverde: 2 ani de închisoare, cu suspendare

Sorin Frunzaverde (11)Tribunalul Caraş-Severin a pronunţat joi, 14 ianuarie 2016, sentinţa în dosarul deschis de DNA lui Sorin Frunzăverde privind primirea de foloase necuvenite în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din anul 2014. Astfel judecătorul a decis „Condamnă pe inculpatul FRUNZĂVERDE SORIN, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 13 din Legea nr.78/2000, la: – 2 (doi) ani închisoare. În baza art. 67 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b, k Cod penal, pe o perioada de 5 (cinci) ani, în condiţiile art. 68 lit. b Cod penal. În baza art.65 alin.1 Cod penal, interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, exercitarea drepturilor prevăzute la art.66 alin.1 lit. a, b, k Cod penal, în condiţiile art. 65 alin. 3 Cod penal. În temeiul art. 91 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 4 ani …”

ionesie ghiorghioni cosmin bolosin silvasan tribunalul caras severinŞi Ionesie Ghiorghioni a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, acesta a primit o pedeapsă cu executare: „inculpatul va executa pedeapsa de: – 2 (doi) ani închisoare, la care se adaugă 16 (şaisprezece) luni închisoare, precum şi amenda de 27.000 (douăzecişişaptedemii) lei”

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns