REȚINUT PENTRU TRAFIC INTERNAŢIONAL DE DROGURI DE MARE RISC

REȚINUT PENTRU TRAFIC INTERNAŢIONAL DE DROGURI DE MARE RISC

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au depistat, în flagrant delict, un bărbat în timp ce efectua o tranzacţie cu 100 g. de cocaină. Cel în cauză a fost reţinut.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au depistat un cetăţean sârb, de 33 de ani, în timp ce efectua o tranzacţie cu droguri.

Din cercetări a reieșit că bărbatul s-ar fi deplasat cu un microbuz pe ruta Belgrad – Timişoara, iar pe raza localităţii Şag ar fi coborât, pentru a distribui 100 de grame de cocaină.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că drogurile ar proveni din Serbia.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 14 ianuarie a.c., instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţii infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )