Home / Banat / Reţea de traficanţi de droguri coordonată de un bodyguard destructurată de DIICOT

Reţea de traficanţi de droguri coordonată de un bodyguard destructurată de DIICOT

Descinderi droguri iarba 7 ianÎn urma a nouă percheziţii efectuate pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Timiş, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.CO.T. au destructurat o grupare infracţională care se ocupa cu traficul de cannabis şi de substanţe cu efecte psihoactive.

La data de 7 ianuarie a.c., poliţiştii S.C.C.O. Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, cu sprijinul B.C.C.O. Timişoara şi I.P.J. Caraş-Severin au efectuat 9 percheziţii domiciliare, 6 în Caraş- Severin şi 3 în Timiş, la locuinţe membrilor unei grupări infracţionale bănuite de mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi a operaţiuni cu subsţante susceptibile a avea efect psihoactiv.

De asemenea, au fost puse în executate 9 mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, iar mai multe persoane urmează a fi audiate ca martor.

Liderul grupării, o persoană de 36 ani, din Reşiţa, ar fi coordonat activitatea de procurare şi distribuire a drogurilor de risc, precum şi pe cea de efectuare de operaţiuni ilicite cu substante cu efect psihoactiv (producere şi distribuire), uneori distribuind personal substanţele ilicite. Acesta era bodyguard într-un club din Reşiţa.

Ceilalţi mebrii ai grupării, 8 persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani aveau sarcini bine stabilite, respectiv procurarea, depozitarea şi comercializarea substanţelor intertzise.

În urma percheziţiilor au fost ridicate substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, cannabis, un cântar, 1.500 de lei, o sabie, un cuţit şi un pistol de airsoft.

Suportul de specialitate în cauză a fost asigurat de D.I.P.I.Rămâneţi pe Ştiri din Banat, vom reveni cu amănunte incendiare!

About cristian.frant

Check Also

Vine iarna! Cod galben de ninsori în 11 judeţe, de vineri până sâmbătă la prânz

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de …

Lasă un răspuns