Home / Banat / Dispozitiv impresionant pentru căutarea bărbatului dispărut FOTO

Dispozitiv impresionant pentru căutarea bărbatului dispărut FOTO

cautari disparut cheile nerei jandarmi montani salvamont padurari (13)După ce ieri au fost luate la mişto pe reţelele de socializare, astăzi autorităţile au decis să se implice exemplar şi să realizeze un adevărat dispozitiv de căuatre a lui Ioan Sârbu, bărbatul dispărut pe Cheile Nerei.

Mai trebuie spus că autorităţile nu merg numai pe ipoteza dispariţiei ci iau în calcul şi o eventuală crimă, aşa că toţi cei care l-au văzut pe sârbu din 30 decembrie 2015 sunt consideraţi suspecţi şi audiaţi de autorităţi.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Sasca Montană, este dat dispărut şi căutat de peste 50 de persoane.

 

Reacţie dură a unui consilier local la adresa jandarmilor: “Mi-e silă şi să-mi fie silă!”

Sîrbu Ion Costel‘Acesta a plecat de la sălaşul lui, situat în locul numit Poiana Lunilor – Cheile Nerei, încă din data de 2 ianuarie, însă nu a mai revenit până în prezent, fapt pentru care este căutat de la primele ore ale dimineţii. În data de 3 ianuarie, la ora 18,35, am fost sesizaţi cu privire la faptul că numitul Sârbu I., în vârstă de 38 de ani, din Sasca Montană, a plecat în data de 2 ianuarie de la sălaş şi nu s-a mai întors. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, ceaţă, zăpadă, teren accidentat, s-a luat hotărârea împreună cu primarul comunei Sasca Montană să se înceapă căutările în această dimineaţă. Începând cu ora 07,20, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin s-au deplasat în zonă pentru începerea căutărilor. La această misiune participă şi efective din cadrul ISU Caraş-Severin, Poliţie, rangeri şi localnici’, a declarat pentru AGERPRES plt. maj. Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

 

Bărbat dispărut în zona “Lacul Dracului” UPDATE

Şi lucrătorii Postului de Poliţie Lăpuşnicu Mare au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la dispariţia bărbatului. Distanţa din comuna Lăpuşnicu Mare până la sălaşul respectiv este de aproximativ 30 km.

‘Nu se cunosc detalii privind îmbrăcămintea purtată de persoana dispărută. Semnalmente persoanei dispărute sunt: înălţime 1,80-1,85, constituţie atletică, păr brunet, faţă ovală. Din momentul sesizării, la nivelul Poliţiei s-a constituit echipa operativă care, în cursul nopţii de 3/4 ianuarie, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. În cursul acestei dimineţi se continuă căutările, la acestea participând peste 50 de persoane, dintre care 19 poliţişti, şapte jandarmi, patru lucrători ISU şi 22 de voluntari din zonă’, se arată într-un comunicat remis de către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Un număr de 17 persoane efectueau ieri căutări din zona Bozovici-Lăpuşnicu Mare, către Cheile Nerei, iar 35 de persoane din Sasca Montană către locul dispariţiei persoanei.

About cristian.frant

Check Also

Cursurile „faţă în faţă” s-ar putea relua în semestrul II? Precizări din partea Ministerului Educaţiei

Ministerul Educaţiei a precizat, după apariţia în spaţiul public a unor informaţii conform cărora cursurile …

Lasă un răspuns