Meteorologii au emis atenționări nowcasting Cod Galben de ploi și depuneri de polei pentru județele Dolj, Olt, Vâlcea, Teleorman și Giurgiu, valabile până în jurul prânzului.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până la ora 11,00, pe arii relativ extinse în județele Dolj și Olt (inclusiv municipiile Craiova, Bechet, Caracal și Slatina), sudul județului Vâlcea, precum și drumurile naționale și europene aferente se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie ce determină depuneri de polei.

De asemenea, județele Teleorman și Giurgiu se vor afla, până la ora 12,00, sub Cod Galben de precipitații și depuneri de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

UPDATE ORA 08.12 Cod Galben de polei în București și în 11 județe din sudul și vestul țării, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de polei și precipitații mixte pentru București și 11 județe din sudul și vestul țării, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10,00, în Municipiului Bucureștiși local în județele Ilfov, Dâmbovița, Călărași, Ialomița șiPrahova se vor semnala precipitații mixte ce determină depuneri de polei.

De asemenea, până la ora 9,00, aceleași fenomene vor fi prezente și în județele Teleorman, Giurgiu și Argeș, dar și în în vestul județuluiArad, extremitatea vestică a județului Timiș și sudul județului Caraș-Severin.

Leave a reply