Mihai MineaConsilierii judeţeni din Caraş-Severin au validat luni, 21 dec 2015, în şedinţă ordinară, mandatul de consilier al lui Mihai Minea, care îl înlocuieşte pe fostul consilier Ionesie Ghiorghioni.

‘Domnul Minea nu începe, ci continuă o activitate pe care a depus-o pe parcursul mai multor ani în administraţie. Este un om care are şi experienţă şi expertiză, atât în ceea ce priveşte administraţia, fiind consilier municipal la Caransebeş, dar şi ca director la ENEL ori al unei societăţi private care s-a rupt din ENEL, deci sunt convins că va fi de un real folos Consiliului Judeţean’, a declarat Ilie Iova, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

‘Sunt onorat să fac parte din această echipă, care se poate bizui pe onestitatea mea, pe o principială cordialitate, indiferent de opţiunea politică şi pe o putere şi dorinţă de muncă ce vrea, împreună cu colegii mei, consilierii judeţeni, să ducă la acele împliniri de care judeţul nostru are nevoie pentru a deveni un reper al României’, a afirmat, la rândul său, Mihai Minea.

Ionesie Ghiorghioni a ajuns în imposibilitatea exercitării mandatului de consilier judeţean (şi implicit a funcţiei de vicepreşedinte al acestui for) în luna noiembrie din cauza problemelor juridice.

Iniţial, următorul pe lista USL a fost liberalul Toma Anderca Gherga, însă acesta nu mai face parte din niciun partid politic şi Trandafir Vasiloni, din partea PSD, care a refuzat mandatul deoarece, între timp, a dobândit calitatea de consul. În fine, cel de-al treilea aflat pe lista USL a fost Mihai Minea, care a fost confirmat în scris de conducerea partidului din care face parte, respectiv, PNL, şi depus, luni, jurământul. www.agerpres.ro

Leave a reply