Home / Banat / FOTO Acţiuni caritabile la Oraviţa

FOTO Acţiuni caritabile la Oraviţa

primar ajutoareMai multe familii nevoiașe și câteva zeci de bătrâni de la Centrul Social „Sfântul Iosif” din Oravița au primit în pragul sărbătorilor de iarnă pachete cu alimente, jucării, dulciuri, cozonaci și un gând bun din partea unor oameni cu suflet mare.
  Primarul orașului Oravița, domnul Costel Ursu, împreună cu principalul sponsor, patronul lanțului de magazine cărășene Imperial Market, Dorin Crivacucea, a vrut să le aducă o mică bucurie familiilor nevoiașe și bătrânilor, care de multe ori sunt uitați și care nu și-au petrecut Crăciunul în familie, dar nu în ultimul rând aceștia au dorit să le arate că cineva se gândește la ei în aceste zile de sărbătoare.  
   „Am discutat cu mai mulți oameni de afaceri din zonă și i-am rugat să ajute, fiecare după posibilități, acum în prag de sărbătoare. Spre bucuria mea, unul dintre aceștia a răspuns afirmativ, rugăminților mele, iar una din acțiuni a fost dusă la capăt chiar înainte de Crăciun.”, a declarat domnul Costel Ursu, primarul orașului Oravița pentru Știri din Banat.
    Lungul șir de acțiuni caritabile a făcut în această perioadă, mii de orăvițeni, atât copii cât și vârstnici, mai fericiți și pare a nu se sfârșii aici!

Melinda Preda

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns