Magda LunguCandidaţii PNL Caraş-Severin la funcţia de primar al municipiului Reşiţa şi respectiv al oraşului Oţelu-Roşu au devenit preşedinţi unici ai organizaţiilor liberale din localităţile respective, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marcel Vela.

‘Am stabilit oficial candidaţii pentru fotoliul de primar, în urma sondajelor de opinie şi care, în baza deciziei Consiliului Naţional, au devenit preşedinţi unici în localităţile respective. După cum ştiţi, la nivel central s-a luat decizia de a nu mai avea conduceri bicefale. La Reşiţa, a fost votat drept candidat Ioan Popa, iar la Oţelu Roşu, Magda Lungu. Ambii au fost numiţi preşedinţi interimari la cele două organizaţii, iar Magda a fost şi viceprimar al oraşului. Urmează efectuarea de sondaje de opinie acolo unde sunt mai mulţi candidaţi, pentru a ne clarifica noi, în interiorul partidului, şi, evident, pentru a analiza poziţionarea candidaţilor. Toţi primarii PNL care se află în prezent în funcţie au solicitat, pentru că au dreptul de preempţiune, manifestându-şi dorinţa de a candida din nou’, a precizat Marcel Vela.

În aceste sondaje de opinie sunt măsuraţi şi potenţialii candidaţi care nu sunt membri ai PNL, deoarece, potrivit lui Marcel Vela, liberalii vor să atragă spre partid şi oameni care nu au mai făcut politică, tehnocraţi, vectori de imagine, dar care ar dori să se implice şi care pot fi alternative în orice competiţie electorală. AGERPRES/ (AS – autor: Paula Neamţu, editor: Diana Dumitru) www.agerpres.ro

Leave a reply