Otilia Micloșină

Otilia Micloşină a fost interceptată chiar de către un investigator sub acoperire al DGA că nu îşi dădea interesul pentru examenele de la UEM.

O situaţie mai mult decât penibilă a ieşit la lumină odată cu descinderile procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa. Şefa adjunctă a DGA, procurorul Otilia Micloşină, care avea ore la Drept Administrativ şi Internaţional la acea Universitate, a apărut în rapoartele investigatorului sub acoperire, tocmai chiar al DGA, că nu prea îşi îndeplinea atribuţiunile de serviciu.

Imediat după apariţia în presă a mai multor articole pe această temă Otilia Micloşină, care avea susţinerea politică a UNPR, a fost transferată de la conducerea DGA, unde era director adjunct, la Direcţia de Coordonare şi Îndrumare a activităţii Instituţiei Prefectului din cadrul MAI. Ieri ministrul Petre Tobă a demis-o şi de la conducerea acestei instituţii din MAI, Micloşină urmând a se întoarce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, acolo de unde fusese detaşată la şefia DGA.

Citeşte mai mult pe Blasting News

Leave a reply